Producent JAN-WILLEM HOFMA is bedrijfskundige (drs), hts-ingenieur en studeerde kunstgeschiedenis.

Met meubelontwerper Gjalt Pilat startte hij in Amsterdam een interieurwinkel met eigen meubellijn. Aansluitend ging hij aan de slag met verschillende interim-management klussen in de creatieve industrie, waaronder een kunstacademie, een museum en een theater. Jan-Willem stond bijvoorbeeld aan de wieg van ontwerpburo Concern, ontwerpschool Contract (tegenwoordig de Schrofer Academie) en de merken Serener.org en Standaard. Ook had hij de zakelijke leiding van een theaterproductie en organiseerde hij het Hilversums festival voor amateurkunst. Jan-Willem is specialist in het zakelijk leiden van creatieve projecten.

CONTACT

PRODUCTIE:
JAN-WILLEM HOFMA
tel.: +31 (0) 612 990 881
e-mail: info@standaard.org

SCRIPT/REGIE:
ARJAN TERWIEL
tel.: +31 (0) 610 961 188
e-mail: arjan@triel.nl

Regisseur ARJAN TERWIEL studeerde publiciteitsvormgeving/grafisch ontwerpen aan kunstacademie ArtEZ.

In dienst van verschillende communicatie- en mediabedrijven werkte hij ruim twaalf jaar als programmamaker en projectmanager aan omvangrijke audiovisuele projecten voor grote accounts als het Ministerie van LNV, Siemens Nederland NV en Postkantoren BV.

De combinatie van creativiteit en ervaring met het praktisch productieproces zet Arjan Terwiel nu in vanuit zijn eigen bedrijf. Naast het produceren van opdrachtfilms en freelance werk als regisseur, richt hij zich op het maken van documentaires.